Obvestila

Nujna in pomembna obvestila

Novice

Aktualne novice

Koledar

Koledar aktivnosti doma in po svetu

Prenos k sebi

Obrazci tekmovanj in drugi uporabni dokumenti

Reprezentanca

Priprave, poročila, aktivnosti in uspehi

 

Spletne strani Ju-jitsu zveze Slovenije – JJZS (polni naziv »Ju-jitsu in Jiu-jitsu zveza Slovenije), nacionalne panožne športne zveze za borilno veščino in športno panogo JU-JITSU.

Informacija

Vsebine, objavljene na spletnih straneh JU-JITSU ZVEZE SLOVENIJE se lahko uporabljajo izključno za nekomercialne namene in v skladu z določili Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.

Avtorske in sorodne pravice, ki se nanašajo na oblikovanje in programsko kodo spletnih strani ter gradiva, ki so uporabljena pri pripravi vsebin in spletnih strani so zaščitene z zgoraj omenjenim Zakonom.

JJZS ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani ne odgovarja za morebitno nastalo škodo: ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani JJZS z uporabe informacij na spletnih straneh JJZS  iz nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh JJZS ali zaradi kateregakoli vzroka, napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spletne strani, ki kažejo povezave iz naših spletnih strani na druge strani, niso pod našim nadzorom in JJZS zanje ne prevzema nobenih jamstev in odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo takšno kot je na lastno odgovornost.

Objavljeni podatki na spletnih straneh JJZS so informativne narave.

Oblikovanje in računalniška izvedba 

Robert Perc in Neven Šrok.

Viri informacij

Arhiv Ju-Jitsu zveze Slovenije.

Prispevki članic JJZS in zunanjih članov.

Mednarodna (JJIF) in Evropska (JJEU) ju-jitsu zveza.

Javno dostopni podatki .

Opozorilo o avtorskih in sorodnih pravicah

Logotip Ju-Jitsu zveze Slovenije in celostna grafična podoba sta avtorsko delo akademskega slikarja Alojza Konca iz Sevnice (Studio Artes) in so vse pravice iz tega naslova pridržane.

Logotip JU-JITSU SLOVENIJA je avtorsko delo Boštjana Botasa Kende, Studio Botas, iz Ljubljane in so vse pravice iz tega naslova pridržane.

Celostna grafična podoba  je avtorsko delo in uživa zaščito zakona o avtorskih in sorodnih predpisov in vseh drugih aktov, ki urejajo varstvo avtorskih del. Brez pisnega dovoljenja JJZS ni dovoljeno uporabljati logotipa JJZS, logotipa JU-JITSU SLOVENIJA ali drugih elementov celostne grafične podobe.

Fotografije na prvi strani spletnih strani (drsnik) so delo fotografa Milana Tomažina, vabimo vas, da obiščete njegovo spletno stran www.milantomazin.com.


JJEU logo 150x150 2      JJIF logo 180x150  OKS ZSZ   FSO 180x150    mgts    zvizgavka    Ju-Jitsu For Good

Izvedbo programov JJZS med drugimi omogoča tudi sofinanciranje Fundacije za šport ter Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport.