9. novembra bo v makedonskem glavnem mestu Skopje potekal 10. mednarodni turnir Skopje Open 2019. Tekmovnaje bo potekalo v duo, borbah in jiu jitsu. Prav tako bo v sklopu tekmovanja potekal 2. krog Jadranske lige. Več informacij najdete v razpisu

ŠK Sibor iz Kočevja organizira DP v jiu jitsu za vse kategorije. Prav tako bo v sklopu tekmovanja izvedena tudi 1. tekma Pokala v tehnikah za otroke.

Podrobnosti najdete v priloženem razpisu in pri organizatorju.

Vljudno Vabljeni.

POMEMBNO: Na Pokalu v tehnikah, v starostnih kategorijah U14 in U16,  se izvajajo tehnike, ki so s pravili določene za U15.

Med 15. in 24. novembrom letošnjega leta, bo v Abu Dhabiju potekalo svetovno prvenstvo za kadete, mladince, člane in masterse. Tekmovanje bo potekalo v vseh disciplinah: duo, duo show, fight ju jitsu, jiu jitsu in para ju jitsu. Tekmovanja, ki poteka pod okriljem Svetovne ju jitsu zveze, se bo udeležila tudi slovenska reprezentanca JJZS.

Download this file (OutlinesWCh_1.0.pdf)OutlinesWCh_1.0.pdf[ ]765 kB

Spoštovani,

s strani organizatorja smo prejeli obvestilo, da je tekmovanje Slovenia Open, ki bi se moralo odviti v soboto, 28. 9. 2019, odpovedano.

Med 14. in 15. decembrom, se bo na Polskem odvijalo Evropsko prvenstvo v jiu jitsu, disciplina no gi.

Več informacij najdete v razpisu.

Priloge:
Download this file (ECh_NoGi_2019_Outlines_EN V1.pdf)ECh_NoGi_2019_Outlines_EN V1.pdf[ ]1453 kB

Ju jitsu klub Slavija iz Sarajeva organizira 6. mednarodni turnir Istočno Sarajevo Open 2019, ki se bo odvijal 19. oktobra 2019, v Sarajevu. Turnir bo potekal v ju jitsu borbah, jiu jitsu in duo.

Več informacij najdete v razpisu.

V nemškem mestu Hanau bo med 05. in 06. oktobrom potekalo tradicionalno tekmovanje German open, ki bo ena izmed pripravljalnih tekem za EP na Kreti. Tekmovalci se bodo pomerili v borbah, jiu jistu in duo sistemu. Več podrobnosti v priloženem razpisu.

Priloge:
Download this file (GermanOpen2019Outlines.pdf)GermanOpen2019Outlines.pdf[ ]851 kB

DBV Katana under the auspices of the Ju-jitsu Federation of Slovenia invites competitors in age categories U14 and older and disciplines fighting, jiu-jitsu (ne-waza) and duo-system to the International tournament Slovenia Open, on 28th September 2019 in Brežice. Download full invitation and jiu-jitsu (ne-waza )rules in the attachment.

DBV Katana pod pokroviteljstvom JJZS vabi tekmovalce v starostni kategoriji U14 in starejše na mednarodni turnir Slovenia Open, ki bo 28. Septembra  2019, v športni dvorani v Brežicah. Turnir bo potekal v disciplinah borbe, ne-waza (jiu-jitsu) in duo-sistem.

Vabilo in pravila v prilogi

V mesecu oktobru bo na grškem otoku Kreta potekalo Evropsko kadetsko in mladinsko prvenstvo. Tekmovanje za najbolšega na stari celini bo potekalo v borbah, jiu jitsu, duo in duo show.

Razpis tekmovanja najdete v prilogi.

13.-15. septembra 2019 se bo v Bukarešti odvijalo 16. Balkansko prvenstvo, namenjeno kadetom, mladincem in članom. V sklopu tekmovanja bo izveden tudi Svetovni pokal za otroške selekcije U12, U14 in U16.

Več informacij najdete v prilogi.

V mesecu septembru, se bo odvijal pokal Jahorine, Pale OPEN 2019.