Europa Cup 19 Naslovna

Intro slika

Tekmovanje Slovenia National PRO se bo odvijalo v telovadnici Policijske akademije, Rocenska 56, 1000 Ljubljana.

Za registracijo klikni na sliko ali povezavo. Več informacij je dostopnih tudi na FB dogodku.

V soboto, 27. 1. 2019 (ker je bilo prestavljeno DP se prestavijo tudi volitve), bodo v Šempetru na državnem prvenstvu v borbah za kadete in člane potekale volitve za komisijo športnikov.

Komisija športnikov je nov organ, katerega poslanstvo je zastopanje pravic in interesov športnikov in športnic v okviru Ju-jitsu zveze Slovenije, krepitev komunikacije med vsemi organi JJZS, priprava predlogov za reševanje problemov športnikov in sodelovanje s komisijo športnikov JJIF in OKS.

Komisijo bo sestavljalo 5 članov, starih najmanj 16 let, ki so aktivni registrirani tekmovalci JJZS. Člani komisije morajo biti predstavniki obeh spolov in predstavniki vseh treh disciplin (borbe, duo-sistem in ne-waza). Od tega morata biti najmanj dva člana kadeta ali mladinca.

Volilno pravico imajo vsi registrirani tekmovalci JJZS, starejši od 16 let (seznam v prilogi).

V prilogi vam posredujemo tudi:

Pozivamo vas, da razmislite o kandidaturi za članstvo v komisiji športnikov, s čimer boste lahko sodelovali pri zagotavljanju ustreznega statusa športnikov.

Rok za oddajo kandidatur je 11. januar 2019!

Download this file (Navodila za kandidaturo.docx)Navodila[ ]13 kB

Razpisi tekmovanj v 2019

Download this file (MIMOZA OPEN 2019.pdf)Mimoza Open[ ]293 kB
Download this file (IKO_2019_Invitation_english_v1_4.pdf)Kodokan Open 2019[ ]934 kB

Na podstrani OKS lahko najdete razpisane termine strokovnih usposabljanj in izpopolnjevanj.

• Licenčni seminar za trenerje juda
  • Inštruktor športne rekreacije
  • Trener športne rekreacije in funkcionalne vadbe

Glej stran.

Selektor za borbe je razpisal prve priprave širše reprezentance v borbah za vse starostne skupine, ki bodo 12. 1. 2019 v prostorih Policijske akademije. Na spletni strani je objavljen tudi posodobljen koledar z okvirnimi datumi nadaljnjih priprav v borbah.

DBV Katana under the auspices of the Ju-jitsu Federation of Slovenia invites competitors in age categories U15 and older and disciplines fighting, ne-waza and duo-system to the International tournament Slovenia Open, on 29th Septemebr 2018 in Brežice. Download full invitation and ne-waza rules in the attachment.

DBV Katana pod pokrivteljstvom JJZS vabi tekmovalce v starostni kategoriji U15 in starejše ter disciplinah borbe, ne-waza in duo-sistem na mednarodni turnir Slovenia Open, ki bo 29. Septembra  2018 v športni dvorani v Brežicah. Vabilo in pravila v prilogi.

V soboto, 5.5.2018, bo v Artičah potekal tretji turnir v borbah za U8, U10, U12 in U15, ki šteje za pokal Slovenije v borbah. Razpis tekmovanja in prijavni list se nahajata v prilogi.

Priloge:
Download this file (Prijavni list Finale pokala Slovenije v ju-jitsu borbah za otroke do 15 let.xlsx)Prijavni obrazec[ ]15 kB
Download this file (Katana razpis Finale pokala Slovenije v ju-jitsu borbah za otroke do 15 let (1).pdf)Razpis[ ]673 kB

Ju-jitsu zveza Črne gore organizira tradicionalni mednarodni turnir Budva Open 2018, ki bo potekal 13.5.2018. Vabilo na tekmovanje v prilogi.

Priloge:
Download this file (BUDVA OPEN 2018-vabilo.pdf)BUDVA OPEN 2018-vabilo.pdf[ ]610 kB

KBV Fudoshin razpisuje Državno prvenstvo za dečke/deklice in mladince/mladinke, ki bo v nedeljo, 15.4.2018, v telovadnici OŠ Šempeter v Savinski dolini. Ob državnem prvenstvu bo organizirano tudi 1. tekmovanje za pokal Slovenije v borbah za U8, U10, U12 in U15.

Download this file (Smrekice.pdf)Smrekice.pdf[ ]1208 kB
Download this file (Prijavni list DP mladinci in dečki ter 1 tekma pokala borbe šempeter 2018.xlsx)Prijava[ ]18 kB
Download this file (Razpis DP mladinci in U15 ter 1 tekma pokala borbe Šempeter 2018.pdf)Vabilo[ ]1022 kB

Evropska ju-jitsu zveza organizira prve DUO-GAMES, ki bodo potekale 23.6.2018 v Medemliku na Nizozemskem. Celotno vabilo v prilogi, prav tako so vse informacije dostopne na posebni spletni strani.

Duo Games

Download this file (Uitnodiging European Cup-Versie 4.1_LR.pdf)Razpis[ ]1441 kB