Robert Perc, predsednik JJZS, je Generalni sekretar Evropske ju-jitsu zveze (JJEU).

Benjamin Lah, vrhunski športnik iz Policijskega kluba borilnih veščin Celje, je eden najbolj prepoznavnih članov komisije športnikov pri mednarodni ju-jitsu zvezi (JJIF Athletes Committee).

Martin Jazbec, podpredsednik JJZS, predsednik sodniške komisije, dolgoletni tekmovalec, mentor in inštruktor sodnikom, je član Evropske sodniške komisije. V tej funkciji med drugimi aktivnostmi skupaj s Stanetom Preskarjem tvorita izpitni inštruktorski tandem na mednarodnih tekmovanjih (ocenjevanje novih sodnikov in ocena znanja pri obnavljanju najvišjih sodniških licenc v evropski in mednarodni ju-jitsu zvezi).

Ju-jitsu zveza Slovenije se lahko pohvali z lepim številom sodnikov z najvišjimi licencami, ki redno sodijo na evropskih in svetovnih prvenstvih, za njimi pa prihaja nov rod mlajših sodnikov, ki se že uveljavlja v mednarodnih vodah. Glede na velikost zveze in število tekmovalcev smo sorazmerno močno zastopani v mednarodnih povezavah.

Mednarodne sodniške licence:

Jazbec Martin, svetovni A sodnik (tudi ocenjevalec in izvajalec mednarodnih sodniških seminarjev)

Preskar Stane, svetovni A sodnik (tudi ocenjevalec in izvajalec mednarodnih sodniških seminarjev)

Kelc Karli, svetovni A sodnik

Gaber Marko, svetovni A sodnik

Perc Robert, svetovni A sodnik (licenca v mirovanju)

Kontinentalne licence

Stergar Tadej, kontinentalni A sodnik

Sergej Bižal, kontinentalni A sodnik

Srok Franc, kontinentalni A sodnik

Saje Ognjen, kontinentalni A sodnik

Ermenc Ivo, kontinentalni A sodnik

Novak Grega, kontinentalni B sodnik

Vitja Gricar, kontinentalni B sodnik

Delovanje na področju etike in fair playa

Naši delegati konstruktivno sodelujejo na vseh področjih delovanja evropske in mednarodne zveze, predvsem na področju pravil tekmovanja in sojenja, oblikovanja temeljnih aktov, fair-play gibanja in etičnega kodeksa. Mednarodna zveza (JJIF) je leta 2000 mag. Srečku F. Kropetu, nekdanjemu predsedniku JJZS, zaupala vodenje delovne skupine, ki je za mednarodno zvezo pripravila etično kodeks (JJIF Book of Ethics), ki je danes eden temeljnih postulatov delovanja na področju etike in fair-playa.

Robert Perc, predsednik JJZS, je pobudnik ustanovitve Fair play nagrade evropske ju-jitsu zveze, ki se je s poudarjanjem fair-playa na športnih prireditvah sčasoma nadgradila v posebno letno nagrado za fair play potezo na ravni evropske ju-jitsu zveze. Leta 2010 je iz rok Christiana Blareauja, predsednika evropske ju-jitsu zveze, na odprtem Evropskem prvenstvu v Gentu (Belgija) prejel fair play pokal kot priznanje korektnemu delovanju in povezovalni vlogi znotraj evropske zveze.

Robert Perc je od leta 2021 kot predstavnik Slovenije član izvršnega odbora Evropskega Fair Play gibanja (EFPM).