Kreiran je nov mail za potrebe kategorizacij naših športnikov "This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.". Omenjen mail bo uporabljala Sara Besal, nova odgovorna oseba za kategorizacije JJZS, ki deluje pod Sekcijo za šport.
 
Vljudno Vas naprošamo, da predloge za kategorizacijo trenerji oziroma vodstvo kluba pošlje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasneje 14 dni po vsakem tekmovanju, na katerem so tekmovalci izpolnili kriterije za pridobitev kategorizacije. 
Zraven je potrebno priložiti rezultate - žreb vseh kategorij tekmovalcev (tudi repasaže), ki želijo pridobiti kategorizacijo. 
Za mednarodne tekme kjer tekmuje več držav, je za vnos tekmovanja potrebno tudi število držav, ki so prisotne na celotnem tekmovanju, ne samo v posamezni kategoriji, tako da je potrebno pridobiti uradni bilten organizatorja.
 
Opozarjamo, da morajo vloge za obravnavo biti popolne (NE pošiljati prosim brez biltena, brez repasaža ipd...), saj je za ureditev potreben popoln vnos. Prav tako je potrebna ažurnost, saj je ŠportSI pretočen sistem podatkov, ki ga je potrebno sproti urejat.