Spoštovani!


Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer ter izražene skrbi za varnost in zdravje tekmovalcev, trenerjev, sodnikov in spremljevalcev, smo se odločili, da sobotno tekmovanje in podelitev priznanj odpovemo.


Trenutna epidemiološka slika se poslabšuje. Organizator dogodka je sicer zagotovil vse potrebno za izvedbo tekmovanja, vključno z mnenjem NIJZ. V zadnjih dneh smo preigravali različne scenarije, usklajevali ukrepe za varnost in zdravje pri del, vendar je trenutno poslabšanje razmer in napoved novih ukrepov povzročila odpovedi udeležbe v obsegu, ki za organizatorja ne bi bil več vzdržen. Opravičujemo se vsem nadobudnim mladim športnikom in športnicam, ki so zagotovo komaj čakali, da se zopet dokažejo na blazinah. Prav tako se opravičujemo našim vrhunskim športnikom, športnicam in trenerjem, ker se je zopet prestavila priložnost, da se jim zahvalimo za izjemne tekmovalne dosežke v letu 2019. Optimistično čakamo naslednjo ugodno priložnost.


Upamo, da bodo razmere v bližnji prihodnosti do našega športa bolj prijazne. V tem času bomo nadaljevali s programom usposabljanja strokovnega kadra (trenerjev in sodnikov), klube pa pozivamo, da v okviru (z)možnosti najdete možnosti za aktivnosti, četudi niso tipične za ju-jitsu. Karkoli, povezano s športom, bo v tem trenutku dobrodošlo, da zadržite članstvo in ostajate aktivni.


OPOMNIK: prosimo, ne pozabite na obveznost vpisa trenerjev v razvid strokovno usposobljenih športnih delavcev (podrobnosti so v zadnjem zapisniku skupščine).
Ostanite zdravi in pazite nase!