V soboto, 9.12.2017, je JJZS organizirala sprejem članov kadetske, mladinske in članske reprezentance, njihovih trenerjev in strokovnih sodelavcev klubov in zveze. Ob tej priložnosti se je predsednik JJZS, Robert Perc, zahvalil vsem tekmovalcev za prizadevanja in njihove tekmovalne uspehe. Prav tako je izpostavil pomen klubskih trenerjev, strokovnih sodelavcev in selektorjev pri odličnih rezultatih, ki so jih dosegli tekmovalci v tekočem letu. Ob tej priložnosti pa smo se uzrli tudi nekoliko nazaj in v skladu s Pravilnikom o priznanjih in nagradah nekaj posameznikom podelili priznanja za trenersko delo, prispevek z razvoju sodniške stroke, prispevke pri razvoju ju-jitsa na nacionalni in lokalni ravni. Nikoli se ne ni mogoče z enim dejanjm zahvaliti vsem, ki so v preteklosti s svojim prizdadevnim delom prispevali k razvoju ju-jitsa v Sloveniji, tako načrtujemo tudi v prihodnje izpostaviti trenerje in strokovne sodelavce, ki so tlakovali pot ju-jitsa. 

Priznanja za tekmovalne dosežke v 2017 so prejeli dobitniki medalj na SP, SVI in EP: Tim Toplak, Maja Povšnar, Benjamin Lah, Sara Besal, Patricija Delač, Tilen Hadolin, Žan Artelj, Lovro Divjak, Matic Jakšič, Anton Ambrožič, Tina Pelc, Gašper Marolt, Jasmina Kovač, Vid Belič, Amar Džaferovič, Andraž Žlindra, Gal Košir, Jan Zupančič, Krištof Strnad, Eva Puhek, Nastja Simčič in Iva Simčič. 

Priznanja za trenerske uspehe tekmovalcev v 2017 so prejeli:  Gorazd Toplak, Marko Gaber, Elvis Podlogar, Marko Šikonja, Anton Ambrožič, Boštjan Divjak, Dejan Kink, Vitja Gričar, Ivan Širola, Neven Polajnar in David Štraus. 

Na podlagi rezultatov so v skladu s Pravilnikom o napredovanjih izredno napredovali naslednji tekmovalci: Vid Belić (1. kyu), Benjamin Lah (1. dan), Žan Artelj (1. dan), Jan Zupančič (1. dan), Krištof Strnad (1. dan), Tim Toplak (2. dan) in Sara Besal (2. dan). 

Nagrado JJZS za večletne tekmovalne dosežke so prejeli: Benjamin Lah, Tim Toplak, Sara Besal in Patricija Delač.

Bronasti znak JJZS so prejeli: Gabrijela Pirc, Anton Koželj, Jože Ferenčak, Vidko Lezjak, Milan Borko, Neven Šrok in Danilo Steinman. 

Srebrni znak JJZS so prejeli: Dejan Kink, Elvis Podlogar, Grega Novak in Tomislav Stankovič. 

Zlati znak JJZS so prejeli: Gorazd Toplak, Marko Gaber, Martin Jazbec, Karl Kelc. 

Fotografije (avtor R. Šuster) v polni velikosti lahko prevzamete na naslednji povezavi

20171209 DSC 4781

JJZS priznanja 20172 2

20171209 DSC 4759 2

20171209 DSC 4755 2

20171209 DSC 4739 2